Wil je graag die leuke baan vinden, jouw zelfvertrouwen versterken of weer het plezier terugvinden in de dingen die je doet. Je wilt graag het beste uit jezelf halen, maar zoekt iemand die je daarbij kan helpen. Persoonlijke ondersteuning is voor iedereen die op een effectieve manier naar zichzelf wil kijken of hulp nodig heeft bij praktische zaken.

Mogelijkheden persoonlijke ondersteuning
We luisteren naar de ondersteuningsvragen, kijken naar eventuele praktische belemmeringen en helpen deze te verduidelijken en inzichtelijk te krijgen. Vervolgens stellen we samen een stappenplan op, die je uiteindelijk in staat stelt om zelf (met een beetje hulp) steeds een volgende stap te zetten.

Om met de deelnemer het gesprek aan te gaan gebruiken we de volgende methodieken: methodiek De Positieve Gezondheidsystemisch werken en de loopbaantrechter. De begeleiding bestaat niet alleen uit het voeren van gesprekken. We ondersteunen ook in praktische zaken en de begeleiding kan ook gekoppeld worden aan een werkervaringsplek op een van onze locaties.

Heb je bijvoorbeeld persoonlijke ondersteuning nodig bij:

  • Het ontdekken wat je wil in jouw werk of hoe jij je verder wil ontwikkelen
  • Het versterken van je communicatieve vaardigheden
  • Een gestructureerd huishouden
  • Het geluk en plezier terugvinden in de dingen die je doet.
  • …..

Voor wie bieden wij persoonlijke begeleiding
Iedereen kan een beroep doen op Rendiz. Als je graag persoonlijke ondersteuning wil, neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.
Opdrachtgevers en samenwerkingspartners zoals gemeenten, zorginstellingen, UWV en bedrijven kunnen hun mensen met een zorgindicatie aanmelden.

Contact met ons
Wil je graag meer weten over persoonlijke ondersteuning bij Rendiz of kom je graag een keer kijken? Neem dan contact met ons op.

Tips en info