Wanneer je een uitkering ontvangt van het UWV dan biedt het UWV extra hulp bij een terugkeer op de arbeidsmarkt. Misschien ben je al een tijdje uit het arbeidsritme en weet je niet zo goed wat je te wachten staat. Of je bent zo gewend geraakt aan je huidige leef-ritme dat je eigenlijk niet weet hoe je een volgende stap kunt zetten.

Mogelijkheden
Binnen Rendiz zijn meerdere trajecten vanuit het UWV mogelijk:

  • Re-integratie modulair
    Dit traject wordt opgestart als je nog niet klaar bent voor het traject Werkfit of Naar Werk. Er zijn drie verschillende diensten met verschillend resultaat die ingezet kunnen worden. Het gaat om participatie interventie, bevorderen van maatschappelijke deelname en begeleiding bij scholing.
  • Werkfit maken
    Het doel van dit traject is om jezelf zodanig te versterken dat je klaar bent om weer aan het werk te gaan. We zoomen tijdens het traject in op het versterken van jouw werknemersvaardigheden, het verbeteren van jouw persoonlijke effectiviteit en brengen jouw arbeidsmarktpositie in kaart.
  • Naar werk
    Het doel van dit traject is het vinden van passend werk. Tijdens het traject leer je hoe je het beste uit jezelf kan halen. Je krijgt inzicht in je kwaliteiten en vaardigheden. We onderzoeken de (arbeidsmarkt)mogelijkheden, zoeken naar vacatures en je krijgt een sollicitatietraining.

Voor wie
Deelnemers met een AG-uitkering, ZW-uitkering en bepaalde klanten met een WW-uitkering kunnen gebruik maken van UWV re-integratietrajecten. Samen met de arbeidsdeskundige van het UWV kun je ervoor kiezen een van deze trajecten bij Rendiz af te nemen. Na een kennismakingsgesprek beslis je uiteindelijk zelf of je daadwerkelijk met ons wil samenwerken.

Contact met ons
Wil je meer weten over de mogelijkheden of onze aanpak? Neem gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.