Rendiz heeft vele locaties in Midden- en Noord Limburg waar dagbesteding verricht wordt en mensen waardevol genieten van een lunch, kopje koffie e.a. activiteiten. Een omgeving waar iemand waardevol kan bijdragen en zijn of haar vertrouwen en geluk groeit. En ook een omgeving waar bezoekers meer dan welkom zijn. Wij hebben een breed aanbod qua locaties en activiteiten. 

Hagerhof 1 groot

Hagerhof in Venlo

Hagerhof is een kinderboerderij en pannenkoekenrestaurant in Venlo. Een échte familielocatie voor jong en oud.
Voor deelnemers en vrijwilligers zijn hier een heleboel mogelijkheden. Je kunt meehelpen in de keuken of bediening. Wanneer je liever in de buitenlucht werkt kun je aansluiten bij de dierenverzorging of de groenvoorziening.

www.waardevolgenieten.rendiz.nl/locaties/hagerhof-venlo

 

SKOO20220615 3789 grootDe Ringoven in Panningen

De Ringoven is een sfeervol ingericht restaurant in de voormalige Heldense steenfabriek in Panningen. Stenen worden er tegenwoordig niet meer gebakken, maar wel heerlijke gerechten. Bij ‘De Ringoven’ kun je werken in de horeca; de bediening of in de keuken.

www.waardevolgenieten.rendiz.nl/locaties/ringoven-panningen

 

 

SKOO20220608 2112 grootDe Graasj in Roermond

De Graasj is gevestigd in de voormalige Fordgarage ‘Op ’t Root’ in Roermond, opgezet door Rendiz en PSW. In het pand zijn o.a. een binnenspeeltuin, een restaurant, een creatief atelier en een cadeaushop gevestigd. Kinderen kunnen zich hier heerlijk uitleven, waarbij volwassenen ondertussen genieten van een heerlijk kopje koffie.
In de dagbesteding zijn de werkzaamheden in de horeca, zoals bediening en in de keuken. Wil je creatief bezig zijn? Dan kun je aansluiten bij het creatief atelier.

www.waardevolgenieten.rendiz.nl/locaties/graasj-roermond

 

SKOO20220608 2485 groot

De Bekkerie in Boekend

De Bekkerie is gevestigd in een voormalige bakkerij in Boekend. In het pand is o.a. een lunchroom, kleinschalige bibliotheek, creatief atelier, open inloop, bakkerij en de redactie van het tijdschrift Magjezien gevestigd. Je kunt hier terecht om mee te werken in de bediening en keuken. Wil je liever niet in de horeca werken? Dan zijn er mogelijkheden bij de bakkerij, het creatief atelier of sluit je aan bij de redactie van het tijdschrift.

www.waardevolgenieten.rendiz.nl/locaties/bekkerie-boekend

SKOO20220608 2602 groot

De Genuujerie in Venlo

Koffieschenkerij Genuujerie is gelegen op een rustieke locatie in Venlo, om de hoek van de Kapel van Genooy. Iedereen kan er terecht voor een kopje koffie met gebak, een heerlijke lunch of een high tea. Daarnaast beschikt de Genuujerie over een koffiebrander, waarmee ze diverse soorten koffie branden. Bij de Genuujerie kun je meewerken in de bediening en keuken.

www.waardevolgenieten.rendiz.nl/locaties/genuujerie-venlo


SKOO20220414 3086 groot

 C3 Living in Panningen

C3 living is gevestigd in Panningen en produceert mantelzorgwoning en flexibele leefruimtes. Wil je graag in een technische bouwomgeving werken? Dan kun je hier terecht. Je werkt mee aan het in- en exterieur voor de woonunits.

www.c3living.nl

 

 

Onze Loods

Onze Loods in Horst

Onze Loods is een plek waar iedereen welkom is. Je kunt je bijvoorbeeld meedoen aan allerlei activiteiten van koken tot houtbewerking en van taallessen tot dienstencentrum. Wij zijn er ook om je te ondersteunen bij werk. Heb je geen werk, maar wil je wel in de toekomst een (betaalde) baan? Dan kijken de medewerkers van Onze Loods samen met jou hoe je dit het beste aan kunt pakken. Natuurlijk ben je ook welkom in onze open inloop om een kop koffie te drinken en even bij te praten.

www.onzeloods.nl

 

 

Extra mogelijkheden
Vanuit alle locaties zijn ook groen- en onderhoudswerkzaamheden mogelijk.

Rendiz in jouw regio

Bekijk hier de impact die wij maken of klik op onderstaande afbeelding: 

 plattegrond

 

Tips en info