Op 5 oktober vond de eerste editie van Meet & Match plaats, een evenement voor werkzoekenden en werkgevers in Horst aan de Maas. Het evenement was bedoeld om laagdrempelig met elkaar in contact te komen.

Tijdens Meet & Match stonden werkgevers uit de regio aan tafels om zich te presenteren. Werkzoekenden konden bij hen terecht voor informatie over openstaande vacatures en de mogelijkheden voor werk. Er werden veel contactgegevens uitgewisseld, wat een groot succes was.

Voorafgaand aan Meet & Match was er voor werkgevers de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen tijdens een presentatie. De initiatiefnemers van Onze Loods gaven ook een rondleiding door de locatie in Horst.

Imke Verbruggen, van de gemeente Horst aan de Maas, zei hierover: "Onze Loods is een plek waar iedereen zich thuis voelt en de kans krijgt om zich te ontwikkelen. Denk aan begeleid werken, een taalcursus of een luisterend oor tijdens een gezamenlijk diner. Inwoners kunnen ook aan het werk bij werkgevers uit de regio. Onze Loods ondersteunt werkgevers met advies, training en begeleiding.”

Meet & Match is een initiatief van Onze Loods, een samenwerking tussen NLW Groep, Rendiz en de gemeente Horst aan de Maas. We kijken uit naar een vervolgeditie. Wil je daar als werkgever bij zijn? Neem contact op met info@onzeloods.nl.

Tips en info